Möbeltvätt Stockholm

av | apr 23, 2021

Möbeltvätt i Stockholm

Vi erbjuder en kvalitativ och kostnadseffektiv lösning till såväl privatpersoner som företag runt om i Stockholm. Hos oss kan du alltid känna dig trygg, vi behandlar dina möbler och mattor på bästa sätt. I våra tvätterier används endast toppmoderna och effektiva maskiner som ger fantastiska resultat.

Kanske har du madrasser, gardiner eller några möbler som du önskar få rengjorda med våra effektiva metoder? Då är vi helt rätt företag för dig. Kontakta gärna oss, så berättar vi mer om pris och vår process.

Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Boka din tid redan idag! Vi hämtar, tvättar och levererar tillbaka hem till dig.

Kvalitativ möbeltvätt för dig i Stockholm

Möbeltvätt

Matt-Tvätten i Stockholm

Vi på Matt-Tvätten i Stockholm arbetar med ambitionen att kvalitet och bra priser kan kombineras. För oss handlar det inte om att bara vara det företaget som erbjuder bäst pris på möbeltvätt i Stockholm, utan vi vill vara bäst både när det kommer till kvalitet och pris.

Vi erbjuder en helhetslösning för alla våra kunder runtomkring Stockholm. En lösning som innebär att vi kommer hem till dig för att hämta dina möbler och efter de blivit rengjorda så kör vi hem möblerna till dig igen.

Våra medarbetare sitter på lång erfarenhet inom branschen och arbetar alltid serviceinriktat. Vi trivs med vårt jobb och det är med glädje som vi varje dag levererar rena och fräscha möbler till våra kunder!

Välkommen till Matt-Tvätten, vi erbjuder förstklassig möbeltvätt till dig runtomkring Stockholm!

 

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Adress:

Centralvägen 21, 71831 Frövi

Telefonnummer:

Stockholm 08-22 22 08
Göteborg 031-22 44 41
Örebro 019-22 22 82
Norrköping 011-16 22 22

E-post: info@matt-tvatt.nu