Mattor Göteborg

av | apr 26, 2021

Mattor i Göteborg – Vi rengör och levererar

Vi erbjuder en kvalitativ och kostnadseffektiv lösning som ger dina mattor ett rent utseende! Hos oss kan du alltid känna dig trygg, vi behandlar dina mattor på bästa sätt. I våra tvätterier används endast toppmoderna och effektiva maskiner som ger fantastiska resultat. Vi utför våra arbeten åt såväl privatpersoner som företag runtomkring Göteborg!

Här på Matt-Tvätten erbjuder vi mer än bara tvättning av mattor. Kanske har du madrasser, gardiner eller några möbler som du önskar få rengjorda med våra effektiva metoder? Då är vi helt rätt företag för dig. Kontakta gärna oss, så berättar vi mer om pris och vår process.

Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Boka din tid redan idag! Vi hämtar dina mattor, tvättar dem och levererar sedan tillbaka hem till dig.

Vi tvättar dina mattor med noggrannhet, du hittar oss i Göteborg!

Mattor

Matt-Tvätten i Göteborg – Vi tar hand om dina mattor

Vi på Matt-Tvätten i Göteborg arbetar med ambitionen att kvalitet och bra priser kan kombineras. För oss handlar det inte om att bara vara det företaget som erbjuder bäst pris på tvätt av mattor i Göteborg, utan vi vill vara bäst både när det kommer till kvalitet och pris.

Vi erbjuder en helhetslösning för alla våra kunder runtomkring Göteborg, både privatpersoner och företag. En lösning som innebär att vi kommer hem till dig för att hämta dina mattor och när vi rengjort mattorna så kör vi hem de till dig igen, det enda du behöver göra är att vara på plats vid leveranserna. 

Våra medarbetare sitter på en lång erfarenhet inom branschen och arbetar alltid serviceinriktat. Vi trivs med vårt jobb och det är med glädje som vi varje dag levererar nytvättade mattor till våra kunder!

Välkommen till Matt-Tvätten, vi tvättar mattor i Göteborg!

 

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Adress:

Centralvägen 21, 71831 Frövi

Telefonnummer:

Stockholm 08-22 22 08
Göteborg 031-22 44 41
Örebro 019-22 22 82
Norrköping 011-16 22 22

E-post: info@matt-tvatt.nu