Kemtvätt Göteborg

av | apr 26, 2021

Kemtvätt i Göteborg

Vi erbjuder en kvalitativ och kostnadseffektiv kemtvätt till såväl privatpersoner som företag runt om i Göteborg. Hos oss kan du alltid känna dig trygg, vi behandlar dina textiler på bästa sätt. I våra tvätterier används endast toppmoderna och effektiva maskiner som ger utmärkta resultat.

Här på Matt-Tvätten erbjuder vi kemtvätt på mer än bara mattor. Kanske har du madrasser, gardiner eller några möbler som du önskar få rena och fräscha? Då är vi helt rätt företag för dig. Kontakta gärna oss, så berättar vi mer om pris och vår process.

Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Boka din tid redan idag! Vi hämtar, tvättar och levererar tillbaka hem till dig.

Effektiv kemtvätt för dig i Göteborg

Kemtvätt

Matt-Tvätten i Göteborg

Vi på Matt-Tvätten i Göteborg arbetar med ambitionen att kvalitet och bra priser kan kombineras. För oss handlar det inte om att bara vara det företaget som erbjuder bäst pris på kemtvätt i Göteborg, utan vi vill vara bäst både när det kommer till kvalitet och pris.

Vi erbjuder en helhetslösning för alla våra kunder runtomkring Göteborg. En lösning som innebär att vi kommer hem till dig för att hämta det som ska tvättas, och efter de blivit rengjorda så kör vi hem dina textiler till dig igen.

Våra medarbetare sitter på lång erfarenhet inom branschen och arbetar alltid serviceinriktat. Vi trivs med vårt jobb och det är med glädje som vi varje dag levererar rena och fräscha textiler till våra kunder!

Välkommen till Matt-Tvätten, vi erbjuder förstklassig kemtvätt till dig runtomkring Göteborg!

 

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Adress:

Centralvägen 21, 71831 Frövi

Telefonnummer:

Stockholm 08-22 22 08
Göteborg 031-22 44 41
Örebro 019-22 22 82
Norrköping 011-16 22 22

E-post: info@matt-tvatt.nu