Gardintvätt Linköping

av | apr 23, 2021

Gardintvätt i Linköping

Vi erbjuder en kvalitativ och kostnadseffektiv lösning när det kommer till gardintvätt för privatpersoner samt företag runt om i Linköping. Hos oss kan du alltid känna dig trygg, vi behandlar dina gardiner på bästa sätt. I våra tvätterier används endast toppmoderna och effektiva maskiner som ger fantastiska resultat.

Vi erbjuder självklart med än bara gardintvätt! Kanske har du madrasser, mattor eller några möbler som du önskar få rengjorda med våra effektiva metoder? Då är vi helt rätt företag för dig. Kontakta gärna oss, så berättar vi mer om pris och vår process.

Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Boka din tid redan idag! Vi hämtar, tvättar och levererar tillbaka hem till dig.

Kvalitativ gardintvätt för dig i Linköping

Gardintvätt

Matt-Tvätten i Linköping

Vi på Matt-Tvätten i Linköping arbetar med ambitionen att kvalitet och bra priser kan kombineras. För oss handlar det inte om att bara vara det företaget som erbjuder bäst pris på gardintvätt i Linköping, utan vi vill vara bäst både när det kommer till kvalitet och pris.

Vi erbjuder en helhetslösning för alla våra kunder runtomkring Linköping. En lösning som innebär att vi kommer hem till dig för att hämta dina gardiner och efter de blivit rengjorda så kör vi hem gardinerna till dig igen.

Våra medarbetare sitter på lång erfarenhet inom branschen och arbetar alltid serviceinriktat. Vi trivs med vårt jobb och det är med glädje som vi varje dag levererar rena och fräscha gardiner till våra kunder!

Välkommen till Matt-Tvätten, vi erbjuder förstklassig gardintvätt till dig runtomkring Linköping!

 

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Adress:

Centralvägen 21, 71831 Frövi

Telefonnummer:

Stockholm 08-22 22 08
Göteborg 031-22 44 41
Örebro 019-22 22 82
Norrköping 011-16 22 22

E-post: info@matt-tvatt.nu