Allergitvätt Norrköping

av | apr 23, 2021

Allergitvätt i Norrköping

Vi erbjuder en kvalitativ och kostnadseffektiv allergitvätt till såväl privatpersoner som företag runt om i Norrköping. Hos oss kan du alltid känna dig trygg, vi behandlar dina mattor på bästa sätt. I våra tvätterier används endast toppmoderna och effektiva maskiner som ger fantastiska resultat.

Här på Matt-Tvätten erbjuder vi allergitvätt på mer än bara mattor. Kanske har du madrasser, gardiner eller några möbler som du önskar få rengjorda och fria från partiklar som kan leda till en allergisk reaktion? Då är vi helt rätt företag för dig. Kontakta gärna oss, så berättar vi mer om pris och vår process.

Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Boka din tid redan idag! Vi hämtar, tvättar och levererar tillbaka hem till dig.

Effektiv allergitvätt för dig i Norrköping

Allergitvätt

Matt-Tvätten i Norrköping

Vi på Matt-Tvätten i Norrköping arbetar med ambitionen att kvalitet och bra priser kan kombineras. För oss handlar det inte om att bara vara det företaget som erbjuder bäst pris på allergitvätt i Norrköping, utan vi vill vara bäst både när det kommer till kvalitet och pris.

Vi erbjuder en helhetslösning för alla våra kunder runtomkring Norrköping. En lösning som innebär att vi kommer hem till dig för att hämta dina mattor samt möbler, och efter de blivit rengjorda så kör vi hem dina textiler till dig igen.

Våra medarbetare sitter på lång erfarenhet inom branschen och arbetar alltid serviceinriktat. Vi trivs med vårt jobb och det är med glädje som vi varje dag levererar rena, fräscha och allergifria textiler till våra kunder!

Välkommen till Matt-Tvätten, vi erbjuder förstklassig allergitvätt till dig runtomkring Norrköping!

 

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Adress:

Centralvägen 21, 71831 Frövi

Telefonnummer:

Stockholm 08-22 22 08
Göteborg 031-22 44 41
Örebro 019-22 22 82
Norrköping 011-16 22 22

E-post: info@matt-tvatt.nu